Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Avaldsnes til Finland som favoritter i Champions League kvalifiseringen

/
/
/
252 Views

I går ble det kjent at Avaldsnes fikk en «meget grei» gruppe da kampene til kvalifiseringen til Champions League ble kjent. 

Her blir det kamper mot vertene fra Finland PK-25 Vantaa, som var første seedet i denne gruppa, og var noe av det beste de kunne trekke fra gruppe 1, ettersom de var nesten svakest seedet i gruppe en. De selv kommer fra gruppe 2, mens Benfica som de trakk fra gruppe tre i seedingen, var noe av det verste de kunne oppnå, men uansett ikke umulig.

Fra seeding gruppe 4. trakk de ukjente Newry City fra Nord Irland, et lag som regnes på nivå som et ytterst svakt toppserielag her hjemme, eller i beste fall et ok 1.divisjons lag på vårt nivå.

Avaldsnes, Frida og Bell
I går fikk trener Colin Bell og spiller Holmfrid Magnusdottir, servert nyheten om Champions League eventyret(foto Avaldsnes)

God sjanse

Dermed har Avaldsnes en meget god sjanse til videre spill og komme til 16-delsfinalen. Det krever seier i denne gruppa i Finland i løpet av august, og kun Benfica bør klø Avaldsnes bak ørene, men ikke nok til å hindre Karmøy laget i å dra seg videre i debyen i Europas største turnering.

Colin Bell sier kort til Haugesund Avis at han har registrert trekningen, men at fokuset nå er på dagens kamp mot Urædd.

Avaldsnes ... Pinatar
Her er laget på reise i Pinatar, Spania, nå blir det tur til de tusen sjøers land(foto Avaldsnes)

Dette sier serieforeningen om og Richard Jansen trekningen, som har en god oversikt over de Europeiske lagene:

«HELDIG TREKNING FOR AVALDSNES»

  24.06.2016 Kl. 14:50
«Gruppene for kvalifiseringsspillet til Champions League ble trukket i dag. Avaldsnes var seedet på nivå 2 og slapp relativt heldig fra trekningen.
Fra nivå 1 trakk de finske PK-35 Vantaa. Det er overkommelig motstand. De var ikke like heldig med laget fra nivå 3 som ble Benfica. Selv om Benfica nå satser, så skal de være et par nummer for små for Avaldsnes. Fra nivå 4 møter de Nord-irske Newry City. Det er et lag som ville slitt med å overleve i norsk 1. divisjon.
PK-35 er vertskap for kvalspillet som finner sted 23-28 august. Det spilles enkel serie og vinneren går til 1/16-finalen i Champions League.»
Jan Reidar, 25.06.16
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest