Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

David Brocken ny trener i Lørenskog

/
/
/
/
aside
776 Views

Lørenskog IF har signert ny hovedtrener for damelaget.

Den tidligere Vålerenga-profilen har i kveld signert en 1 års avtale med klubben og gjenforenes med Petrit Hasanaj som nå er sportslig leder i Lørenskog.

Etter en flott fotballkarriere som starta i Lierse der han blei seriemester i 1996-1997 sesongen og cupmester i 1998-1999-sesongen og fikk 240 offisielle a-lagskamper og scora 17 mål, fortsatte David Brocken med å bli seriemester og cupmester også i Anderlecht. Han var også innom Standard Liêge og Lommel før han kom til Norge og Vålerenga i 2004 og straks fikk kallenavnet Belgisk Blå. Der blei det seriesølv og seriegull og en hårsbredd unna Champions League-spill før spillerkarriéren tok slutt. Nå er Brocken igjen blitt blå og fortsetter trenerkarrieren i Lørenskog.

  • – Ser stort potensiale i laget

  • Brocken har lang erfaring som trener og har blant annet vært trener i Toppserien for både Kolbotn og Vålerenga. Han ser frem nå frem til nye utfordringer og sier at det er en spennende klubb han kommer til.

«Det er et stort potensiale på damesiden i klubben. Det er mange gode spillere, spesielt i de yngre avdelingene nedover i klubben».

Lørenskog har i 2017 gjort seg bemerket i jentefotballen og det er nok spesielt J17 laget Brocken tenker på. De gjorde nemlig rent bord i årets sesong og vunnet det som går an å vinne: Serie, Norway Cup og Sandar Cup. Laget ledes av Petrit Hasanaj som kjenner David godt fra tiden i både Kolbotn og Rilindja. Nå skal de på nytt jobben sammen.

Hva er målsetningen for A-laget?

«Målet er å rykke opp samtidig som vi skal bygge et godt grunnlag allerede fra de yngste spillerne i klubben og legge til rette for potensielle A-lagsspillere i fremtiden», forteller den karismatiske belgieren.

Det er stor konkurranse i distriktet med flere jentelag og Lillestrøm som troner øverst. Er det muligheter for samarbeid?

«Ja, Lillestrøm er der men det viktigste er klubbene rundt oss. Som f.eks Fjellhamar der vi allerede er i samtaler med klubben om et potensielt samarbeid.

David Brocken
David Brocken og Petrit Hasanaj nytt trenerteam i Lørenskog

Kvinnefotballmagasinet har i kveld også vært i kontakt med Lørenskog IF som besvarer våre spørsmål gjennom sportslig ansvarlig for damefotballen i klubben, Petrit Hasanaj. Han er også spillerutvikler i klubben, samtidig som han har hovedansvaret for jenter 17 laget. Nå gleder han seg til å jobbe sammen med David igjen.

«Klubben har klare mål og det er å utvikle spillere. Dette har jeg presentert for David som synes dette hørtes spennende ut. Han har den rette erfaringen klubben trenger og dette er en signering som vil bety mye også for vårt distrikt. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Brocken igjen og det er nok den beste julegaven jentefotballen kunne få i Lørenskog», sier Hasanaj som har hatt stor suksess i Lørenskog.

Hvor er damelaget til Lørenskog om 5 år?

«Målet er først og fremst å utvikle gode fotballspillere og danne et bra fundament for kvinnefotballen i Lørenskog. Så tror jeg resultatene vil komme av seg selv. Vi ønsker å samarbeide med klubbene rundt oss og håper at vi innen 5 år er et etablert lag i 1.divisjon»

  • – Nye spillere ønskes velkommen

  • Klubben er i samtaler med flere spennende spillere som har erfaring fra høyere divisjoner i norsk damefotball og det er ventet nye ansikter på trening de neste ukene.

«Det stemmer. Vi er i dialog med spillere samtidig som vi ønsker også andre spillere velkommen til Lørenskog. Januar er en tid for prøvespill og vi er åpne for å ta i mot spillere som har rett innstilling og trenings lyst for å nå sine målsetninger.», avslutter Hasanaj.

Med Brocken og Hasanaj ved roret er det iallefall ingen tvil om at klubben har startet året svært godt og det blir spennende å følge med på Lørenskog i tiden fremover.

Vi ønsker det nye trenerteamet lykke til i årets sesong!

Kvinnefotballmagasinet.no

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *