Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

De triple dobbelmesterne Lsk kjører på utover vinteren -med «nytt lag»

/
/
/
396 Views

Lagets nye trener team Hege Riise og Anna Collett Har hatt en god start på treningsfeltet skal man tro klubben, og har fått jobbet godt. Nå venter en ny måned og laget skal møte fire lag og meget sterke motstandere de neste ukene, for å teste det som nesten er et «nytt» lag.

roa_lsk_4
Isabell Herlovsen er lagets nye kaptein og tar over for Marita Skammelsrud Lund. Her mot Røa og en annen kaptein, Herregården.(foto Thomas Brekke Sæteren)

Dette forteller de på klubbens nettsider

– Det blir spennende å se hvor vi står og hvor langt vi har kommet med forberedelsene våre, men vi føler at vi er på rett vei og har hatt en god utvikling gjennom hele januar måned. Vi gleder oss til å komme i gang med treningskampene, forteller Hege Riise og Anna Collett på klubbens nettsider.

– På treningene har vi selvfølgelig bygget videre på det fantastiske grunnlaget som allerede finnes i klubben og tilført noen av våre egne ideer og tanker, uttaler Riise og Collett.

– Først og fremst har vi i januar arbeidet med spillestil og lagorganisering, men vi har også hatt mange økter hvor pasningsspillet vårt har vært hovedfokus. Høyt tempo og stor presisjon i pasningsspillet har alltid vært ett av kjennetegnene til LSK Kvinner. Dette skal vi selvfølgelig beholde, men for å få til dette trenger vi spillere med stor løpsstyrke. Kondisjon har med andre ord stått på treningsprogrammet gjennom hele vinteren, sier trenerne.

LSK-Kvinner-2016-Hege-Riise
Ny sjef i Lillestrøm, den tidligere storspiller og en av Norges største gjennom tidene på banen, skal nå lede klubben videre etter Monica Knudsen(foto Lsk)

Hege Riise og Anna Collett trekker nok en gang fram samarbeidet med LSK som en positivt faktor på treningsfeltet. På mandagene trener LSK Kvinner sammen med LSKs G16-lag. På torsdager hentes eksterne trenere inn som bidrar med spesialtrening av spillerne.

På spørsmålet om landslagspausene i januar har vært et forstyrrende element rister begge på hodene.

– Absolutt ikke. Landslagspausene har denne gangen faktisk vært en fordel for oss. I denne perioden har vi fått tid til å jobbe ekstra med de nye spillerne våre. Noe vi selvfølgelig har benyttet oss av, forteller Riise og Collett.

LSK Kvinner skal de neste ukene møte tre av de beste norske lagene, samt spille en særdeles interessant bortekamp mot engelske Chelsea. I følge Riise og Collett er alle spillerne tilgjengelige til disse kampene, men trenerne innrømmer at de kommer til å rotere noe på lagoppstillingene. Guro Reiten, Silje Blakstad og Cecilie Fiskerstrand har alle slitt med småskader den siste tiden.

– Vi har ikke dårlig tid og vil derfor benytte disse kampene til å teste spillere i flere posisjoner, avslutter Hege Riise og Anna Collett på klubbens nettside.

cup 3388383
Å fylle skoene etter Skammelsrud og de andre blir en formidabel jobb, men laget er fortsatt meget sterkt, og utvikles videre(foto Kvinnefotballmagasinet)

Dette er Silly Season for de triple mesterne, så langt:

  Guro Reiten, (Ørn)
Synne Skinnes Hansen (Røa)  Lene Mykjåland (legger opp)
 Ida Fjordbakk (Medkila)  Eirin McNulty (legger opp)
 Ingrid Kvernvolden (Fart)  Marte Berget (legger opp)
 Lene Lauve (Urædd)  Celine Kommandantvoll Pettersen (legger opp)
 Silje Blakstad (Vålerenga)  Marita Skammelsrud Lund (legger opp)
 Marit Sandvei (legger opp)
 Lill Yvonn Karlsrud (legger opp)
 Sherida Spitse (FC Twente)

(I tillegg er Emilie Haavi forsvunnet fra klubben til Bosten i USA)

Spilleplan for klubben i februar:

Fredag 3. februar kl.18:00. LSK Kvinner – Kolbotn (LSK-hallen).
Onsdag 8. februar kl. 16:00. Avaldsnes – LSK Kvinner (Pinatar Arena, Spania).
Søndag 12. februar kl. 16:00. Røa – LSK Kvinner (Pinatar Arena, Spania).
Mandag 20. februar kl. 13:00 (GMT.) Chelsea – LSK Kvinner. (Wheatsheaf Park, England).

Jan Reidar, 30.01.17

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest