Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

En nærmere titt på Arna Bjørnar

/
/
/
131 Views

Arnar Bjørnar og Morten Klavenes har planene klare. Jeg har tatt en nærmere titt på Bergensklubben som også må finne en ny kaptein.

 

Morten Kalvenes og Bronsevinnerne fra i fjor har så å si vinterens foreredelser klare,Her er litt om Bergens klubbens planer.

Kristine Hegland. Foto: AB Hjemmeside
Kristine Hegland. Foto: AB Hjemmeside

Arna laget har en 3.plass og forsvare fra i fjor, noe som kan bli tøft i en kommende jevn serie, men det står ikke på forbredelsene, som allerede er godt i gang, da de allerede har spilt en kamp mot ett guttelag og vant 5-1. De har også 3 spillere som nettopp ble tatt ut til J17 samling i Østfold i slutten av mnd. Så det blir en tøft program for mange, men det står i stil med flere av de andre lagene også.

Ny kaptein, her er mitt tips og valg?!

Hvem som blir kaptein for laget nå etter at Erika Skarbø la opp og visekaptein Maren Mjelde dro til Tyskland og Turbine Podsdam er uklart, men jeg har litt tro på at Morten velger Kristine Hegland. Hun er ung, men har masse erfaring å komme med, også fra A-landslaget, og er en «voksen » spiller til alderen sin å være. Så mitt tips er at 20 åringen blir en av Toppseriens yngste kapteiner i år. Men det er tidlig å si for man har også kandidater som Caroline Walde på 23 år og Astrid Grøtta Ree også hun 23 år, men mitt tips er den tidligere Tertnes spilleren Hegland, som nå har godt over 70 kamper for klubben, og sto for 5 mål i fjorårets sesong.

Planer, kamper og reiser i vinter

Klubben har flere opplegg foran seg i likhet med mange andre, og som i fjor drar de også en tur til  Sverige og møter god motstand, i forbredelsene sine. I Sverige møter de topplaget Tyresø og i tilegg Lindkøping i begynnelsen av februar. Men de skal også til København en tur i vinter, hvor de 25.februar møter det Danske topplaget Brøndby.

I tilegg så skal de som mange andre lag til La Manga, og der møter de to toppserielag, som enda ikke er fastsatt. Dette skjer i perioden 19 til 26 mars. Utenom dette så skal de spille en del kamper lokalt, og 19 februar så er det lokal derby mot Sandviken, og da får vi en pekepinn på hvordan lagene står mot hverandre denne sesongen. I samme periode kommer også Avaldsnes på besøk, men der er ikke datoen bestemt enda.

Tøff periode før serien åpner 13.april

Som for mange lag så er det også en hektisk oppkjøring for det unge Arna laget, hvor skole og jobb, sammen med dette blir en utfording som er tøff for mange. I tilegg så skal mange dra med landslag i enkelte perioder, men dette er rimelig likt for de fleste lagene i toppserien som satser godt, og har økonomi og ressurser til å gjøre det.

Noen har nok en annen plan for vinteren, men dette er noe av hva Morten Kalvenes og hans stab har sydd i sammen for vinteren.

Jan R

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest