Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Kjempetilbud for jenter: Sommer-camp i engelsk toppklubb – tren fotball og lær engelsk samtidig!

/
/
/
254 Views
MC sommercamp

 

Vil du styrke dine engelsk kunnskaper og trene fotball på høyt nivå i sommer, så har Manchester City et meget godt tilbud denne sommeren.

Den engelske toppklubben som vant Premier League i 2014, satser nå kraftig på kvinnefotball. Som et ledd i denne satsingen, arrangerer klubben en sommer-camp for 9-17 årige jenter, den 24 juli, frem til 6.august.

«Dette er en sjanse for fotballjenter fra hele verden til å komme og trene på det samme anlegget, som benyttes av Manchester Citys kvinner, der spiller på øverste nivå i FA kvinnenes super league og i Champions League. Du kommer til å trene som de proffesjonelle, samtidig med at du effektivt forbedrer dine engelsk kunnskaper» – skriver Manchester City i invitasjonen.

Manchester course_girls

Arrangørene lover en camp, hvor «du vil utvikle kampavgjørende fotballferdigheter og din teknikk via trening av høyt kvalifiserte trenere, som er utdannet i Manchester City sin fotballfilosofi».

Campen disse 14 dagene tilbyr også språktrening med utgangspunkt i fotball, sosiale aktiviteter og turer til bl.a Manchester, hvor også et besøk på Etihad Stadion, hvor Manchester City spiller sine hjemmekamper.

Pris

Det er dog ikke av de billigste campene, men har en høy verdi i innhold og utbytte. Hvis man melder seg på innen 30.juni er prisen på 2425 pund, som må omregnes i Norsk krone kurs.

Du kan lese mer om programmet her.

Dette er virkelig verdt å undersøke nærmere!

Jan Reidar

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest