Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Leser du Kvinnefotballmagasinet? Bidra til at kvinnefotballen fremmer fotballen uten filter -med Vipps!

/
/
/
447 Views

Kvinnefotballmagasinet ser at verdien av den måten man driver på, har en verdi for å fremme, diskutere, hedre og sette spørsmåltegn, ved vår flotte idrett. Magasinet har i ingen sponsorer eller støttespillere gjennom sesongen og driver dette på ren fritid.

Magasinet har gjennom sin måte å formidle på, valgt å se utfordringer fra flere sider og belyser både gla`saker og viktige kanskje mindre populære ting som skjer . Dette har jeg gjort gjennom flere år, helt siden jeg startet med pennen i 2008. Det har gjennom disse årene vært en utrolig reise, hvor jeg har fått satt sporten i fokus, både på godt og vondt. Jeg gjør dette uten filter på en måte der alle får muligheten til å ytre seg gjennom et organ som ikke har noen tilknytning til noen organisasjon, noe jeg mener er viktig.

En illustrasjon fra tidligere, der ofte NFF blir nevnt i mindre hyggelige ordelag. Men det skal sies at de også gjør mye flott for fotballen, men jeg påpeker også min uenighet, som en av ytterst få skribenter i landet

Mange lesere

Magasinet har på sin Facebook-side en voksende medlemsgruppe som nå er nærmer seg 14000 medlemmer. På websiden der jeg legger ut saker i ny og ned, er det også gode leser tall, og på de beste flere tusen bare på en sak.

Jeg følger mest Toppserien, og landslagene, men også 1.divisjon og litt bredde fotball. Jeg lager også saker der jeg fremmer både breddeklubber og toppklubber, samt portretter av både kjente og mindre kjente profiler. Man er dessverre blitt nesten alene i Norge om å jobbe, grave og ringe de involverte, utøvere, trenere og andre som jobber med sporten hver dag. Det er også hyggelig at flere aviser og medier ser til min side og tar ofte kontakt for egne saker.

jan r13775386_1399770986703357_5210875886638987117_n
Gammel mann med hatt, og en god venn i Messi, på skuldra. Er denne «originalen» verd å støtte gjennom sitt virke med fotballen?

Ønsker du å bidra?

Derfor ønsker jeg å nå ut til dere publikum som liker jobben min, og setter pris på den, en jobb som krever sitt hver dag, men flere timer. Derfor gir jeg lesere som bruker siden min, og syntes den er verd å ha i hverdagen, om å bidra med noen kroner.

Flere har fortalt meg at jeg burde gjøre dette og gi publikum muligheten til å gi støtte i denne meget spennende sesongen vi står foran.

Jeg spør enkelt og greit om dere syntes mine 50-60 timer frivillig gjennom uken er verd noen kroner, siden jeg ikke har noen støttespillere. Jeg har hatt dette ute en gang tidligere, og da bidro flere til at de kom inn rundt 3000 kroner, tusen takk!

Dere kan Vippse meg på dette nummeret: 99395945…..Merk med Magasinet.

NB: Jeg gjør oppmerksom på at denne Vipps kontoen står på min datter, siden jeg selv ikke har Vipps konto.

På forhånd tusen takk til alle som ønsker å bidra

Mvh Jan Reidar Vågsdalen/ www.kvinnefotballmagasinet.no

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest