Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Ingen landslag på tv de neste dagene – vent på brevduen så får dere resultatene!

/
/
/
429 Views
OPPDATERT: Fotballandslagets Facebook side streamer kampen for første gang i historien. Dette er meget gode nyheter, og kom etter at denne artikkelen ble skrevet. Men dette skjer ikke i kveld da U23 spiller kamp.
I dag spiller våre fremtidige fotballhåp på U23 landslaget mot Sverige, og til mandag spiller A-landslaget også mot våre naboer, men ingen får se dem!
» Vi må nesten vente til brevduen kommer med resultatet», og det er oppsiktsvekkende i 2016- Der man i dag kan få inn stream-kamper fra Russisk 3.divisjon, Nederlandsk 2.divisjon og så videre…….
 
Nrk som pleier å sende Norges kamper på øverste nivå, har dem ikke på planen, og det når vi først møter en motstander av ypperste merke i år, og skal se begynnelsen av det som er neste års EM lag.
På Hamar spiller i kveld U23, og det har aldri vært tradisjon om å sende våre talenter ut på eteren, for å vise hva Norge har å by på. Unntaket er da våre landslag er på La Manga, der man kan betale for å se noen kamper.
Kvinnefotballmagasinet dekker kampen fra Sør Arena på mandag, og skal besøke treninger i forkant, der undertegnede vil komme med intervjuer og stoff før og etter kampen.
dsc_0008
A-landslaget med Ada Hegerberg i spissen, som her fra Algarve, får ingen sett i deres første oppkjørings kamp til EM, i Norge! (foto Kvinnefotballmagasinet)
-Kunne Norges Fotballforbund streamet kampene, og dermed fått opp markedsverdien på Norges beste fotballspillere?
Siden Nrk ikke har A-landskampen til mandag på sendeplanen, og ingen andre så vidt jeg kan skjønne, så burde kanskje en streaming mulighet, som i toppserien, med dagens teknologi. Her kunne og burde muligens NFF, stilt opp med ressurser eller tildelt de til noen for en liten penge, for å markedsføre Norges beste fotballspillere. Det samme burde vært gjort i kveldens kamp der våre fremtidige spillere skal vise seg frem mot Sverige på U23 nivå, med flere aktuelle A-landslagspillere i aksjon.
(Jeg tar et lite forbehold om det er en kanal som skal sende kampen til mandag, enda)
Vi får med andre ord servert to fotballkamper på Norsk jord, med det aller ypperste Norge har å by på. Men ingen får se noe, og må nesten vente til brevduen kommer med resultatet.
dsc_0015
Kristine Minde og Norge for svarte skjermer… det kan se sånn ut. la oss håpe ting snur(foto Kvinnefotballmagasinet)
Intervjuer og referater før og etter kampen
Kvinnefotballmagasinet vil minst overvære en økt med landslaget denne uken, og snakke med flere av de involverte før kampen mot OL finalist Sverige. Da får dere blant annet bli bedre kjent med to av våre fremste aktører. Dette er også kampen der Leif Gunnar Smerud er vikar for Norge, mens Nils Johan Semb og co leter etter våre nye sjef.
landslaget-u23cecilie_kvamme_u23_foto_thomas_b_s
Dere kan bare drømme om å få se fremtiden i Norsk Fotball, når Cecilie Kvamme og U23 landslaget vårt spiller mot Sverige(Kvinnefotballmagasinet)
Jeg er rimelig sikker på, om det ikke blir sendt ut levende bilder fra Kristiansand, så vil det være mulig å følge kampen direkte på:  http://live.oblad.no/fotball/live/#/ , der man kan følge vært spark fra Sørlandsbyen.
Om ikke så får jeg rigge meg til med en live oppdatering underveis.
A-landslaget samles i dag og har sin første økt i ettermiddag.
På www.fotball.no finner dere troppene til begge lag, både U23 som skal i aksjon i dag og A-landslaget vårt.
Jan Reidar, 20.10.16
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest