Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Laura Helene Tanger til Hauger

/
/
/
191 Views

Samtidig som den nye toppserieklubben henter inn proff etter proff, så forsvinner de unge til naboklubben, og neste ut er Laura Helene Tangen.

16 åringen går som i likhet med alle mellom 16 og 18 år på toppidrettsgymnaset og fotball linja, og fikk med seg en kamp fra start i ung alder for klubben i fjor, og en del innbytter. I år var det ikke plass til henne og flere andre unge, og da er naboklubben alternativet. Hun er den tredje på kort tid, og det kan fort komme flere fra AIL, og da kan de få det tøft med å stille rekruttlag i toppserieklubben om de ikke finner på noe. Tangen blir en fin tilvekst for Haugar som blir ett spennede lag og vil kjempe om seieren i 2 div avd 4.

Norske i AIL

Laila Himle, Cecilie Pedersen, Nathalie Utvik er forølpig de jeg vet er Norske og klare for klubben, og det er heller ikke avklart om de som er på prøvespill fra England blir i klubben, om så skjer er det nummer 12 og 13 som blir fotballspillere på Skeie. I Tv reportasjen nylig fra tv Haugaland, så alt idyllisk ut og det var spennende å følge AIL i noen glimt og intervjuer. På samme kanal var det intervju med Janne Stange og det er nok liten tvil om at vi får se hun på banen, med full jobb og 10 treninger i uka.

Men unge Tangen forlater klubben, og følger Ambjørndalen og Røthe inn i Haugar, og jeg føler meg trygg på at vi ikke har sett den siste. Man har tvillingene Marie og Helene Anglevik som er spennende, blir de værende i a–troppen til Wold, eller må de også dra til Haugar. Hva med Helene Clausen med 22 seriekamper i fjor, hvor og hva med hun? Mange spørsmål og få svar enda på Karmøy og i Haugesund, men artig å følge med fra sidelinjen er det uten tvil.

Jan R

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest