Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Lillestrømspillere håndplukket til Amerikansk liga

/
/
/
121 Views
Rhian Wilkinson i den Amerikanske ligaen i 2013

NWSL- den nyoppstartede ligaen som skal igang i vår, har plukket ut 55 spillere som skal være med og to er «Norske», eller spilt mye i Norge, for å være mer korrekt..

Både Rhian Wilkinson og Diana Matheson er begge handplukket ut av de 55 spillerne fra Canada, USA og Mexico, som skal være med i den Amerikanske ligaen som snart starter opp igjen. Begge de to spilleren er godt kjent i Norge og på Lillestrøm, hvor de har spilt mye. Blandt annet kalte Hege Riise og Monica Knutsen dem inn i Lillestrøm i fjor høst. Og de var svært delaktige i at Lillestrøm ble seriemestere. Men nå får de ikke benytte seg av den muligheten, enn så lenge.

Både Wilkinson(30 år) og Matheson(28 år) var begge også delaktige i Canadas meget gode fjorårsesong da de nesten slo ut USA i OL semifinalen, og tok en fortjent bronsemedalje. Dette er også to spillere de Norske spillerne møter igjen i Kina i disse dager, da de møter Canada i sin andre kamp i Østen.

8 klubber og mange fordelinger

Spilleren fra de tre ulike landene skal fordeles ut til disse klubbene, men det er enda ikke gjort. Alle de 18 Amerikanske OL vinnerne er med i fordelingen pluss 5 Amerikanere til, mens 13 av de Canadiske er plukket ut til ligaen i USA. 17 Mexicanske er plukket ut.

Kommende fredag(11.jan) blir det offentligjort hvilke klubber de ulike spillerene blir «henvist» til, og skal skal spille for.

Jan R

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest