Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Norges beste gjennom tidene spiller Champions League og årets kamp i 2016- men ingen Lsk kvinner på tv!

/
/
/
341 Views
Jeg har sjelden eller aldri sett et bedre Norsk lag her hjemme de siste årene som Lsk kvinner. Deres soliditet, kontinuitet og deres spillergruppe har vært helt suveren i Norsk fotball de siste årene, også i år. Å sitte å se Lsk kvinner på sitt beste er stor fotballunderholdning, og i kveld skal de sette Norge på et Europeisk fotballkart, der landet vårt har fått et frynsete rykte etterhvert, de siste årene uansett kjønn. Skal jeg plukke på noe, er det bredden i stallen, der man er utsatt om viktige skader kommer.
Men skandalen i dag, er at vi rett og slett ikke får sett kampen her hjemme, når våre beste skal kjempe om å nå det største man kan oppnå i Europeisk fotball. I dagens medie verden så greier vi å sende streamete kamper fra både 1 og 2.divisjon her hjemme,men når Lsk skal spille i Europas og verdens tøffeste turnering, da må vi nøye oss med repriser på kanalene her hjemme- Tragisk!
Ikke siden Rosenborg og Eggen herjet med Real Madrid og Borussia Dormund og co, har vi hatt et bedre Norsk lag internasjonalt og nasjonalt. 2.omgangen hjemme mot PSG hjemme på Åråsen var i 3-1 kampen, var noe av det beste jeg har sett og en strålende reklame for norsk fotball.
Med nok kameraer i Norge til å fylle Skagerak, slik at man kan gå tørrskodd til Danmark, forteller litt om statusen kvinnefotballen har, på en dag der alle kamera og media er rettet mot Johaug sin dobing sak i media.
-Tror på 8-delsfinale
-Norsk klubbfotball sin største kamp for svart skjerm- En skam!
– Skyer i horisonten kaster noe skygge over Lsk fremover
lsk-kvinner14390761_10154215910214262_2064531265079469231_n
Her jubler Lsk etter seieren over Ørn, nå kan de gå til en 8-delsfinale i CL(foto privat)
Tidenes Beste
 
Årets utgave og de siste årenes utgave av Lsk, har bevist at Norge kan levere mer en enkeltspillere i Europa. I går fikk Avaldsnes ikke uventet stryk av Lyon, med 10-2 sammenlagt og viser at det er et stykke opp til de beste, men vi har vårt beste kort igjen.
 
Jeg mener å kunne se at Monica Knudsen sine elever har en sterk og god sjanse til å dra seg til 8-delsfinalen over PSG i kveld, og også videre i turneringen.
Soliditeten i alle ledd i laget er godt, de har spisskompetansen hos flere spillere, x-faktoren og dyktigheten i begge ender av banen.
 
Vinner de i dag, er heldigere med trekningen og beholder de fleste spillerne over jul, så ser jeg ikke bort fra at Norges beste lag gjennom alle tider, kan nå helt opp til en kvart-semifinale, og da kan alt skje. Et Norsk lag i en CL-finale-urealistisk? -Nei.
lsk-kvinner-2015-isa-klepp-borte
Issa og Lsk vil få sjanser i dag, og er de effektive nok, så går de videre i CL, det er jeg emget trygg på(foto Lsk)
 
På sitt beste er faktisk Lsk et av de bedre lagene i Europa nå, og jeg tror de på sine beste dager kan slå de aller beste.
 
Med 3-1 å gå på etter hjemmekampen, så får de et rotterace mot seg i Paris, men fordelen er at mens hjemmelaget må fremover, så har Lsk mer en nok pondus til å kontre inn og score både et og to mål i Frankrike. Og jeg tror neppe de slipper inn 4-5 mål i kveldens kamp.
Les hva Monica Knudsen sier om kampen her:  http://lsk-kvinner.no/-vi-skal-til-paris-for-aa-score
Grå småtunge skyer i horisonten
 
Skal man snakke om eventuelt noen mørke skyer i horisonten for Lsk etter denne kampen og inn i neste år, så er det hvem som er med videre.
Man vet at Mykjåland går av etter en fantastisk karriere, man vet også at Haavi og Herlovsen snakker med andre klubber og kan bli tapt for klubben. Og når vi som kjenner fotballen de siste årene vet hva trioen Haavi, Mykjåland og Herlovsen har vært for de gule og svarte, så er det litt grunn for bekymring på Romerike. Flere andre spillere er også usikre, som blant annet Spitse som har vært stor for Lsk den tiden hun har vært i Norsk fotball.
cup-44699
Hvem blir og hvem forsvinner fra kanskje tidenes beste Norske lag i år? Noen vet vi blir, mens andre er usikre(foto Kvinnefotballmagasinet, fra Cupfinalen i 2015)
 
Men det siste kan glemmes nå, for nå håper alle i Norsk fotball, på at Lsk kan bevise for Europa, at vi fortsatt er en nasjon å regne med, og jeg tror laget greier biffen, i kjærlighetens by!
Ingen får se den viktigste kampen i 2016- rett og slett tragisk!
 
Dessverre og meget trist er det at vi her hjemme ikke får se vårt beste lag i en Champions League kamp, det er ikke katastrofe, det er skammelig!
At vi sender våre beste spillere og lag ut i Europas beste turnering, uten at vi får sett denne avgjørende kampen, som til nå er den viktigste i hele 2016, er utrolig.
Uansett hvem som forhandler, har rettigheter eller som burde ha sett at denne dagen kom, så burde det ha blitt gjort noe. Om det er klubben selv, NFF, Tv rettigheter i Norge eller Frankrike har jeg ingen aning om, for det er liten tvil at denne kampen skulle det Norske publikum ha sett.
I går fikk vi Lyon-Avaldsnes på Tv2 Sportskanalen, som man viste ikke hadde noen spenning etter 2-5 hjemme, og som ventet ble tyngre i går med 5-0 og 10-2 sammenlagt. Kjempeflott å sende å vise denne kampen, men spørsmålet er ikke om PSG-Lsk ville vært mer viktig for hele Norge å se, det er den reneste selvfølge.
Vi lever i 2016, og når en Champions League kamp med tidenes Norske lag ikke sendes, og vi har store sjanser til sluttspill i Europa- da er det intet mindre en en skam!
Kvinnefotballmagasinet ønsker Monica, Hege og spillerne lykke til, med stor tro om en sterk kamp fra våre heltinner 🙂
Kampstart 2000 i Paris.
Jan Reidar 13.10.16
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest