Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

ØHIL henter landslagspiller!

/
/
/
385 Views

Etter at Anniken Jerre i sommer la opp som fotballspiller og keeper i mange sesonger også for ØHIL, så måtte klubben ut på keeper jakt. Norge er ikke overfylt med mange store keeper talenter på et høyt nivå, men noen har man. Å vokte målet i 1.divisjon er ingen selvfølge og krever sin kvinne/jente. Og derfra og opp til toppserien så vet man steget er enda større. Men som nevnt vi har flere spennende produkter på keeper plassen i Norge, og en av disse har nå havnet i ØHIL.

58 jente lag og nesten 700 spillere har ØHIL, og få klubber i Norge kan matche dette.

ØHIL klara-sporsem_19ho0y8ek9gj61y0avh1hlroop
Klara Sporsem fra Molde og 2.divisjon til ØHIL i 1.divisjon. Her før uttaket til en J17 landslagsamling.(foto Molde, Per Tormod Nilsen)

Molde keeper får god oppfølging

Klara Sporsem(f.1997) er en av mange av disse ute i keeper jungelen i Norge, der få så langt har skilt seg ut som noen etterfølge av Bente Nordby og Ingrid Hjelmseth enda. Og nettopp Sporsem har ØHIL hentet til Bærum og Oslo, melder klubben i dag. Hun har voktet målet for Molde da de rykket opp fra 3.divisjon, til å nå hevde seg sterkt i 2.divisjon.

Den tidligere Gossen spilleren har også en registrert kamp for Fortuna Ålesund. Hun har også representert Norge, på J17, og nå på J19 landslaget i år, og var nok svært nær om å bli med til EM i Slovakia, som startet tirsdag, der Hildegunn Sævik, Avaldsnes og Ida Norstrøm fra Grei, vokter det Norske målet.

ØHIL klara-i-aksjon_1hcmj8z1tdlmb1otrs0to7psb0
Her rydder ØHIL sin nye keeper opp i feltet( Foto: Per Tormod Nilsen, Molde)

Hun er definitiv i kategorien over en gjeng Norske keepere som kan få en stor fremtid i Norsk fotball, med rett oppfølging, og med den erfaringen og keepertrenerne klubben har med Gisle Olstad i spissen, så regner jeg med Sporsem nå får et løft, og garantert nye utfordringer på et høyere nivå i daglig livet som fotballspiller.

Jan Reidar, 16.07.16

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest