Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Hvordan står det til i 2.divisjon? – Magasinet har tatt en «Norge Rundt» og sett på resultat, tabell og toppscorere!

/
/
/
2412 Views

I våre 2.divisjons avdelinger er det naturlignok like mye spenning og moro som det er på andre nivåer i Norsk fotball og Kvinnefotballmagasinet har tatt en runde rundt for å se hvordan det ligger an etter noen runder med kamper. I de fleste avdelingene er det «forhånds favorittene» som har innfridd, men ikke over alt. Toppscorer listen totalt er det en spiller som skiller seg ut, mens en gammel kjenning er i toppen.

Gimletroll, Nanset, Skeid, Kaupanger, Fyllingsdalen, Molde, Bossmo/Yttern, Innstrandens, Mjølner, Tromsø og Tromsdalen, er alle lag som ligger i toppen og kjemper om kvalik plasser, men det er tidlig enda og mange kan fortsatt melde seg på.

Lsk 2, Stabæk 2, Røa 2, Trondheims Ørn 2 og Grand Bodø 2, er toer lagene som så langt er kommet best i gang av de som stiller med sine rekruttlag i 2.divisjon.

Magasinet skal i den grad det er mulig med tid og med så mange lag, prøve å holde dette oppdatert ved jevne mellomrom. Og beklager med feil som skulle forekomme, i dette noe omfattende arbeidet.

Molde er et av de mange flotte 2.divisjonslagene vi har, og de leder sin avdeling så langt, og har drevet godt gjennom mange år(foto klubben)

2.div avdeling 01

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest