Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

Studere og spille fotball i USA- her er et meget godt tilbud og informasjon!

/
/
/
240 Views

Gutter og Jenter, Nå kommer det til Norge!

Endelig kommer det et showcase til Norge, hvor alle spillere som ønsker å studere og spille fotball i USA får en unik mulighet. Dette kan du ikke gå glipp av!

Helgen 16-17.April 2016 kommer flere trenere fra de beste universitetene i USA til Norge for å se etter spillere både gutter og jenter i alderen 15-19år.

Her får spillere mulighet til å vise seg frem på treninger og snakke med mange ulike trenere om muligheten til å få gratis utdannelse og spille fotball samtidig.

Du trenger ikke å være landslagsspiller eller spille i Toppserien/Tippeligaen for å kunne gjøre dette. Det finnes et tilbud til alle spillere på alle nivåer. Det blir også et intensivt informasjonsmøte for både spillere/foreldre gjennom helgen.

Norway_banner_large

 

Showcase er i samarbeid med University of Soccer og Snarøya Sportsklubb. University of Soccer har gjennom flere år hjulpet flere norske spillere til topp skoler i USA.

Ønsker du å vite mer om mulighetene og få en unik mulighet til å møte trenere, da kan du ikke gå glipp av denne muligheten. Det er begrenset med plasser, så her bør du være rask.

Aurora Mikalsen og Siri Ervik
Siri Ervik her fra en landslagsamling, har benyttet seg av dette tilbudet. Tidligere Kolbotn og Stabæk keeper (foto Østlandets Blad)

 

Showcase vil være på Snarøya Sportsklubb sitt anlegg på Fornebu (ca 10min fra Oslo).

Besøksadresse:
Snarøya Sportsklubb
Snarøyveien 83
1364 Fornebu

For mer informasjon og påmelding:

http://www.unitedsocceracademy.org/page/show/2326574-norway-showcase-

 

Har du spørsmål ta kontakt med:

Brian Winners: brian@unitedsocceracademy.org

Jan Henrik Øydne: janhenrikoydne@hotmail.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest