Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

«Tippekupongen» er herved levert -Magasinets tips til hvordan årets 1.divisjon ender

/
/
/
2082 Views

Dette blir enkelt og greit ren gjetning, der jeg er på så tynn is at jeg vil drukne i dusinvis av feil. Det blir som å gå på Lofotfiske i storm for første gang, eller bli bedt opp på dans av Julia Roberts-Jeg er sjanseløs. Det er også litt forskjell på å tippe og evaluere noe man har fulgt tett i vinter, som eksempelvis Toppserien, der jeg har sett nærmere 25 kamper i vinter. Da har man grunnlag for å mene, tro og ytre. Ytre kan man, det gjør jeg her også, men mindre, mer varsomt og med litt mer hjerte i front. Dette er magefølelsen og blodpumpen som skriver….

Rykker Bossekop rett opp til Toppserien, eller etablerer de seg på nivået(foto Bossekop)

I det totalt umulige mørke bruker jeg hjertepumpen som inspirasjon til tipset mitt

Dere som forventer en lang og omhyggelig evaluering av lag overganger og diverse kan bare glemme det. Jeg tråkker ikke i denne salaten. Men det betyr ikke at jeg ikke kjenner til flere klubber, flere av kvalitetene og at de ha mange gode spillere og nye spillere. Såpass følger jeg med, men i en slik divisjon er dette nesten galskap, og sette et lag på 12.plass, som faktisk kan bli nummer 7, eller en vinner som fort kan bli nummer 6. Så håpløs er denne divisjonen å tippe.

Byåsen har mange erfarne fra Toppserien, det samme har Fart som har hentet halve kongeriket i år. Lyn har mistet en sterk trio, men er fortsatt gode, Amazon har hentet inn to kjenninger i Hood og «dribledyret» Dyngvold, som gjør de i sør meget interessante. Ellers registrerer jeg at KIL/Hemne og Bossekop, som kom har rykket opp, har hatt gode treningskamper, på tross av at kamp om poeng er noe helt annet. Her er mitt tips som med hjertet og uten noen annen kunnskap en det som jeg har lest meg til.

Blir det jubel for tidligere proff i Sverige og Gøteborg, Cathrine Dyngvold, og Amazon Grimstad – jeg håper, men svetter fælt.

Som sørlending går jeg for mine egne for første gang i min skribent historie- og gambler og håper på at Amazon har guts, vilje og kvalitet nok til å vinne i år, men er sårbare for skader. Det blir i stor kamp med Byåsen, Lyn og flere andre, så her vil jeg med 100 prosent sikkerhet, bomme på mye- men hvem bryr seg. I bunnen beklager jeg til dere som jeg har måtte sette opp der, men trøsten er min innkompetanse og at dere like fort kan bli et lag på midten. I går så vi Kongsvinger bli slått ut av Lier fra 2.divisjon i NM, og viser de svakhetstegn- hvem vet. I november teller vi opp, og da ser vi at jeg har brukt mer magen, en hue i dette tispet 😉

Byåsen kan ta årets pokal, men det kan mange(foto Byåsen)

Men jeg er nesten forpliktet og følget hjertet her og går for gull til Sørlandet:

1. Amazon Grimstad

2. Byåsen

3. Lyn

4. Fart

5. ØHIL

6. Bossekop

7. Fløya

8. Åsane

9. Grei

10. Urædd

11. KIL Damer

12. KIL/Hemne

Jan Reidar, 06.04.17

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest