Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

img

U-landslagspiller og goalgetter med suksess i gjestespill hos Stabæk- Sportsjefen imponert!

/
/
/
361 Views

Stabæk sitt J17 lag var invitert til Gothia Cup i sommer, en turnering kun de beste lagene i Europa får invitasjon til, og kan kalles J17s svar på «Champions League». Med andre ord det største en jentespiller kan være med på å vinne i Europa, om man ser på kvalitet av lag og spillere.

Ariela Christensen og Morten Hønneland, trenerne for laget gjorde en kjempejobb sammen med spillerne og kjempet seg helt inn til sluttspillet og semifinalen. Der måtte de til slutt gi tapt for vinneren av hele turneringen, QBIK, men fikk en imponerende bronsemedalje. Det som også er spennende er at Stabæk hadde hentet inn en kjent U-landslagspiller som var med Stabæk på turneringen, og som imponerte, forteller klubbens sportsjef.

Stabæk jenten-feier-seieren-over-team-viborg_117ol3guuiwqh1v38qk7rjkjgn
Her feirer jentene seieren over Viborg fra Danmark(foto Stabæk)

Spennende spiller sier Stabæks kjente sportsjef Richard Jansen

Ingrid Olsen, 17 åringen fra Egersund har imponert i to år på aldersbestemte landslag, for de som har fulgt med, og er en spennende spiller for fremtiden. Dette har selvsagt også sportsjef Richard Jansen fått med seg, og klubben inviterte henne dermed med til Sverige og årets Gothia cup, som ble en suksess.

  • Ingrid storspilte for oss i Sverige sier Jansen til Kvinnefotballmagasinet, og «bøttet» inn mål for oss i kanskje den sterkeste turneringen man finner i hele Europa på dette nivået, med kun inviterte lag. 
Stabæk IngridOlsen_foto_Tandberg
Liten tvil om at talentet Ingrid Olsen fra Egersund er het for Stabæk om ikke lenge(foto NFF)

Olsen er en midtbane/spiss type som det bor mye spennende i, med sin fart og gode kapasitet, i tillegg til gode ferdigheter. Hun har spilt 9 landskamper fra J15 til J17, og har scoret nesten et mål i snitt med sine syv mål. Med andre ord en spiller som vet hvor målet står.

Det ligger i kortene at dette er en spiller som Stabæk vil være interissert i, mer en et utlån til Gothia Cup. Og etter mine samtaler med Jansen, så ligger det i kortene at linken til Egersund spilleren er satt på plass.

Dette var troppen og spillerne som var med til Gothia cup for Stabæk:

Stabæk stilte med følgende tropp: Frida Thomas, Ane Rake, Marte Birkelund, Ine Østmo, Kamilla Vangsnes, Ingrid Olsen (på lån fra Egersund IK),  Maja Riedel, Solveig Tveit, Julie Støstad, Margrete Høviskeland, Silje Skånes, Ylva Øvretveit, Sylwia Joffcheff, Hanna Ihlen, Frida Berg, Maren Hellan og Sofie Sørum.

Jan.R 29.07.16

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest